Godnatt

Har bestämt mig för att börja träna, när hostan är borta ska jag börja springa också lite smått. Vi får se hur detta går när jag inte har nån motivation alls haha! Det ända är väl bättre kondis eller nått ;) 
 
Idag har jag gjort exakt ingenting, gick upp vid halv nio och käka frukost och sen satt jag vid datan i typ 2 timmar och sen gick jag och hämtade posten, typ det ända jag gjort idag. Har gjort NADA på två veckor nu..eller jag gick ju 6.5 kilometer igår, men mamma och pappa var inte hemma så dom kunde inte skjutsa mig till Alexina och sen var vi ju tvungna att gå till stallet också ;)
 
Nä nu ska jag sova, i morrn är det första mars och sista dagen på veckan. Bara några få dar kvar på lovet då..denna dagen känns helt bortkastad faktiskt haha XD
 
Gammal bild på mig :)

Sista februari

Då var det sista dagen på denna månaden, det har redan gått två månader, helt sjukt! Just nu spö regnar det ute, haha det börjar blir vår tror jag ;) Idag skulle jag med Alexina till hennes hoppträning, tror det börja 4. Första Mars i morrn, fyller år om 101 dagar! Tagga! 
 
Vi har fortfarande grymt mycket snö kvar, trött på den nu. Vill bara ha bort den men det måste vara kvar snö vecka 17 i fjällen för då ska vi dit ;)
 
Här kommer en cool musikvideo, en remix av 2012.

De var ju najs

Har tappat bort min mobilladdare, har just nu ingen mobil med andra ord...najs!
 
Söta Flower :)
 

Så sant


Oj vilken vacker rubrik

Idag var gick jag 6.5 kilometer (stolt) och var på storheden och fick med mig en present till Alexinas lillasyster som fyller år snart och bussen var typ en kvart försenad, det var +15 i solen! Så skönt väder! Sen var vi i stallet och gjorde det vanliga :)
 
Hon sover här ikväll. Har inte mycket mer att säga så ni får hade det bra!
 

Bättre ett ärligt nej än ett falskt ja

Har just sett klart på Top Model, nu ska jag sova för i morrn blir det upp tidigt och gratta pappa som  fyller 53! Sen vid 11 traskar jag iväg till Alexina och sen tar vi bussen till Storheden för att hon skulle köpa 
ett nytt träns till Flower. Sen ska vi väll till stallet :)
 
På kvällen så sover hon här vad vi planerat nu iaf, det blir ju kul :D 
Nä nu ska jag sova, upp med tuppen i morrn alltså!
 
 My love <3 Min älskade kamera, vad skulle jag göra utan dig?

OK

Så normala vi är
 
 
 
 

Nytt på bloggen


Jag fixar med designen

Jag håller på med designen så det kommer bytas header och bakgrund hit och dit idag och denn design kommer jag vara ordentlig med, så jag hoppas det håller ett tag nu!
 
 

Dagens blogg

Jag är med i dagens blogg hos www.vardagarna.blogg.se  
 
Var med du också!
 

Godmorgon

Gick upp tidigt nu första dagen på lovet, ville inte sova bort hela dagen ;) Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske går ut en sväng eller nått. Nu ska jag redigera lite bilder i gimp :)
 

 

Hiss & diss

HISS
 
* Att det är lov nu 
* Att vara i stallet en solig varm vårdag dom det var idag
* Nagellack
* basic t-shirts från h&m
* Musik 
* Min kamera!
* Att det börjat smälta ute nu!
 
 
 
DISS 
 
Instagram-bråk på andras bilder, så onödigt
* Att vara sjuk 
* Att min älskade mobil snart blir pensionär
* Att frysa
* Dom dagar då det är -28 och man inte har tjocksockar i skorna
 
 

 

Bildbomb från idag

 
 
Kolla galoppen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D80
Ryttare & ägare: Alexina Hortlund ( www.alexiinahortlund.blogg.se )
 
Hon e så biff asså, kolla nacken! Tänk att hon är 22 år ;)
 

Lite från idag

Känner att jag hunnit ganska mycket idag och klockan är bara halv 7 än, jag vaknade vid nio.
 
Tills nu har jag hunnit:
 
* Vakna och käka frukost
 
* Haft tråkigt
 
* Vara i stallet med Alex och fota när dom red
 
* Bakat en kladdkaka
 
* Ätit middag
 
* Ska snart äta kladdkakan
 
Alex ringde och fråga om jag ville komma till stallet, det ville jag ju såklart efter att ha vart inne en hel vecka pga sjukdom så mamma skjutsa mig dit, vi tog in Flower direkt och sadla och de och sen gick vi till ridbanan. Det låg en bom framme så vi la upp den på snöklimpar eftersom att det hinderstöden är fastfrusna i marken. Flower var NÅGOT pigg mot hindret ;)  Så söt hon är!
 
Sen gjorde vi klart allt i stallet och så, det var jätteskönt väder i dag, 18+ i solen!! Sen när vi skulle packa hö-silage ute sen så bara trilla det av balen, det gick superfort när det brukade ta typ en kvart att packa en påse när det var fryst förut :)
 
Jag har ÄNTLIGEN blivit frisk från den där jädrans förkylningen, bara lite snuvig fortfarande, detta är typ första ordentliga inlägget på länge kom jag på nu, haha!
 
Söt bild från idag, riktigt härlig tycker jag :D

Helt glömt bort bloggen idag

Har helt glömt den känner jag, var på h&m och köpte två tröjor och sen for jag hem och såg på PLL, börjat se den igen. Sen har jag sett på Melodifestivalen som för övrigt sög, som vanligt då. Ska sova nu och sen får vi se vad jag hittar på i morrn :)
 
Goder natter!
 
TVD

The vampire diaries

Satt nyss och kollade på det senaste avsnittet som kom ut igår, satt och grät i slutet, det mest känslosamma avsnittet i hela serien. Jag KAN inte sluta se denna serien, nu ska det tydligen vara två veckors uppehåll av det också, fan...
 
Ni som inte ser serien M.Å.S.T.E se den, man är fast sen och kan inte sluta se. Jag lovar ni kommer inte ångra er!
 

Min mobil dör sakta

Min mobil håller på att dö, så jag måste köpa en ny...blir nog min brorsas gamla Sony Xperia V :) Den verkar ganska bra. Har inte haft min HTC sensation i ett helt år ens och så slutar den funka, slår av direkt man öppnar en app eller kameran :/
 
Aja, snart ska jag typ baka kladdkaka eller nått, börjar må lite bättre nu vilket är skönt nu när lovet börjar. Vi här uppe är lite efterblivna då typ hela sverige redan haft lov ;)
 
Alla som sett TVD fattar, HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!

Vart är världen påväg..

Såhär kan man inte ha det, nått måste göras och det är FORT.
 
http://nellieberntsson.se/2013/02/21/mina-tankar-hur-jag-upplever-det-pa-min-skola/

Water & oil

 
 
 
Nikon D80 - AF-S NIKKOR 18-135mm 
Fotograf: Jag

Tja bloggisen!

Var ju hemma idag och det är lika bra att jag är hemma hela veckan så så får det blir, vill ändå inte gå ut förs jag är 100% bra heller. Har pluggat lite matte med maja på skype och ska snart börja med religionen. När jag åt lunch idag så kände ju jag ingen smak pågrund av att jag ör förkyld, not fun....
 
Men nu ska äta middag så hejs!
 
My new best friend btw!

8 saker om mig

När jag har feber så blir jag jättekänslig och kan börja gråta för typ vad som helst, t.ex om nån gråter på tv så börjar jag också gråta, haha :P
 
Jag älskar fjällen, det är så underbart där! Ska dit vecka 17 med familjen :D
 
Jag är beroende av The Vampire Diaries, kan inte få nog av den serien!
 
Min kamera är seriöst min andra halva, kan inte leva utan den! Haha :)
 
Jag startade min första blogg när jag var ca 10, den hette kladdkakamelon.blogg.se och finns tyvärr inte kvar. Efter den startade jag en blogg med Alexina som hette ridmupp.blogg.se och den sög seriöst, HAHHA!
 
Att blogga har blivit nått som jag gör automatiskt och nåt som jag gör varje dag, vill ha nånstans att lägga upp bilder och skriva om mitt otroligt tråkiga liv ;)
 
Jag har aldrig i hela mitt liv färgat håret och skulle inte vilja göra det nu heller för tillfället.
 
Jag vill blir antingen danslärare eller hästfotograf när jag börjar jobba :)
 
haha, det ser ut som att jag har världens utväxt men det är egentligen lika blont som resten av håret ;)
 
 
 
 

Ingen feber...förkyld istället

Har blivit förkyld nu istället, how fun liksom? Hatar att vara sjuk och man missar asmycket i skolan också, Vilma sa att det var 11 stycken i skolan idag, vi är totalt 25 stycken i klassen så det är många som är sjuka. Just nu ser jag på Top Model (Amerika). Ikväll ska jag plugga och sen ta en dusch.
 
Vädret idag var för övrigt sjukt underbart men jag som är sjuk kunde ju såklart inte gå ut, nu vill jag blir frisk! Saknar ju kompisarna också, tror jag blir hemma i morrn med om jag fortfarande mår såhär. Vi hörs!
 
Här ser man också hur sjukt mycket snö vi har, MINST en meter! Haha! 

Vårkänsla

Fick världens vårkänsla när jag såg att det börjat smälta från taken, solen har äntligen börjat värma igen och det är ca 40 dagar kvar till sommartid. Hur kul är inte det? Längtar verkligen efter sommaren och värmen nu, JAG VILL HA SOMMAR!! 
 
Sommaren 2012
 

Instagram

Följ mig gärna på Instagram @fannylindgren_ heter jag där! 
 
 

Ingen feber!

Har ingen feber idag, men har en sjukt jobbig hosta istället..ska ta och äta frukost nu och sen fixa naglarna med nåt snyggt nagellack. Uppdaterar mer sen :)
 

Good night.

Ska sova nu, är riktigt trött nu av pga febern...jag hatar feber, fyfan. 
Godnatt.
 

Helt ny design

När man är sjuk och har tråkigt så får man ta och hitta på nåt ändå, denna gången blev det en ny design på bloggen ;) Har nu legat i soffan exakt hela dagen/kvällen och jag är full av överskottsenergi men tyvärr så svimmar jag om jag gör nån större ansträngning om jag har feber :P
 
Aja, blev rätt nöjd med designen, den får va ett tag iaf ;)
 

Halva klassen har feber

Verkar som att nästan halva klassen har feber, men februari är ju den månad då som flesta blir sjuka :/ Jag blir hemma i morrn också, har ju prov i morrn så jag blir nog inte den enda som får göra omprov ;)
 
Ikväll är det sveriges next topmodel, ska nog se den och dricka smoothie eller nåt och sen sova :)
 
 

Ny bakgrund

Har en ny bakgrund på bloggen, kännde att den behövde en uppfräshning ;)
 

Hemma idag

Fick bli hemma idag, feber och ont i halsen, det kom inte så lägligt då jag.har mycket i skolan å så, ingen träning ikväll heller. Jag kommer missa typ.halva koreografin bara därför...."suck"

Ni som är friska får ha en bra dag.

Sjuk

Har blivit sjuk, typ feber och sjukt ont i halsen. Får se om det blir nå skola i morrn...Var iaf på LRK idag och kollade på tävlingen. Det var bara storhäst idag. Men vid tre åkte jag och Alex hem då båda hade feber och ont i halsen, aja ska vila lite nu och så ses vi kanske senare om jag orkar.
 

DÅLIG update

Det var varit en riktigt dålig update nu dessa två dagar, har inte haft en enda sak att blogga om och kännde att jag behövde en liten liten paus :) 
 
I går efter skolan följde jag men Alexina hem och då pluggade jag lite religion och kollade lite på den nya serien Teen Wolf som för övrigt sög, asdåligt animerad när det flög saker mot rutan. Sen for vi till stallet och fixade, hon red inte Flower något då hon hade hoppat i dagen innan, sen for vi hem till mig och hon sov här också. Idag ska vi fota lite porträtt bilder och sen fara till stallet. Viktor ska följa med och rida också :)
 
Godis!

Skolan

Sitter på skolan och väntar på att nån ska komma, är helt forever alone just nu..har franska idag, usch jag gillar inte det, well nu ska jag fortsätta vänta så v höres!
 
En bild från förra året när vi var i dundret :)

Mode testet

Beskriv din stil med 3 ord. Stilren, tighta jeans, enkelt
Vad innebär mode för dig? Tycker om kläder väldigt mycket, ÄLSKAR att köpa nytt!
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? Gina, h&m, bik bok osv...
Shoppar du second hand? NEJ!
Vilken är din favoritdesigner? Ingen aning..
Vad är din favorit i höst? Älskar brunt på hösten, typ tjocktröjor, fast nu ser jag ju fram emot sommaren ;)
Hur mycket shoppar du för i månaden? Det är väldigt olika, kan va från 100:- till 500:-
Dyraste plagget respektive billigaste? Dyraste vet jag inte, det billigaste är typ nåt billigt linne eller nåt.
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? Mer tror jag, har antagligen mer pengar då ;) 
Brukar du tröstshoppa? nä..
Högklackat eller lågklackat? Låg, lätt!
Vilken är din drömväska? Har typ ingen, använder inte direkt ''väskor'' så 
Vilket blir ditt nästa köp? Nån tröja eller ansiktsmasker
Vilka är dina stilikoner? hehe...vet inte..
Favoritplagg just nu? Tighta svarta jeans och nån enkel tröja :)
Favoritaccessoarer? Typ inget, använder i så mycket smycken just nu
 
 
 

En bra dag!

I morrn är det alla hjärtansdag, vi skulle göra nå kort i skolan idag på bilden om man var klar med det andra, så jag satte mig ner och skulle göra ett men kom då på att jag inte har nån att göra det till. Satt typ hela lektionen och gjorde kort till Alexina och Vilma, haha!
 
Aja, vi fick sluta 20min tididage för att vi jobbade över rasten, bäst vi är ;) Ikväll blir det att kolla lite på matten och sen ta en lång dusch och fixa mina fula naglar. Har fått världens äckligaste sår vid nagelbandet på tummen och det gör så jäkla ont så jag kan typ inte göra nåt alls med den :(
 
btw, kommer typ byta design på bloggen senare, vi får se hur det blir den här gången ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don't like tuesdays

Dagen började med ett seegt matte pass, sen gjorde jag och Clara omprov på elevenskval och sen hade vi dubbla NO pass, inte världens rolgaste dag kanske. Kom hem vid halv fyra och har pluggat lite sen dess och tit semla, orkade faktiskt inte en hel ;) Nu ska jag plugga lite till och hoppas på att provet i morrn går så bra som möjligt, det är ju vårat första fysikprov så ja..haha!
 
Jag och Clara satt bredvid varann på matten vilket resulterade till en skrattanfall mot slutet när vi såg denna bok:

Tidsfördriv

1. Dryck: mjölk
3. SMS: ''Men är det i jobbigt att åka skidor i jeans? ;) ''
4. Sång du lyssnade på: Echo
 
HAR DU NÅGONSIN:
7. Har någon varit otrogen mot dig: nä
8. Varit kär: ja
9. Förlorat någon speciell person: njae
10. Varit deprimerad: nä
11. Varit så trött att du somnat sittandes: haha, jo!
 
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: lärt känna en vän lite bättre :)
16. Fått ditt hjärta krossat: nä
17. Skrattat så att du har börjat gråta: ja!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: nä
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja, fast det gjorde jag innan detta året började ;)
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: nepp
21. Kysst en kompis: nej!
 
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: antagligen alla ;)
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: kanske 2, inte vet jag
24. Har du några husdjur?: nä
25. Vill du ändra ditt namn: nej
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: åkte båt
27. Vilken tid vaknade du idag: vid 6
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: sov
29. Någonting som du längtar till: sommaren!
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: inget just nu
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: har jag säkert
34. Vad gör dig irriterad just nu: elaka omogna kommentarer
 
OM DIG:
37. Singel/upptagen: singel
39. Kille eller tjej: tjej :p
40. Grundskola: tunaskolan 
41. Gymnasie: -
42. Högskola: -
43. Hårfärg: blond
44. Långt eller kort: långt
45. Längd: 169 :D
46. Vad gillar du gällande dig själv: att jag är typ galen XD
47. Piercings: öronen
48. Tattoo: nä
49. Höger eller vänster: höger
 
DIN FÖRSTA:
51. Operation: nä
52. Piercing: i örat
53. Tatueringen: nä
54. Bästa vän: Alexina eftersom att jag kännt henne så länge, men har några riktigt nära vänner!
55. Sporten du spelade: dans
 
JUST NU:
63. Är du på väg att: jobba svenska
65. Väntar du på: mat
 
DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: tror det
67. Vill du gifta dig: beror helt på
68. Karriär i åtanke: kanske fotograf eller nåt :)
 
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögon 
70. Kramar eller pussar: kramar
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: äldre
73. Romantisk eller spontan: typ båda
74. Snygg mage eller snygga armar: spelar ingen roll
75. Tatueringar eller piercingar: inga
76. Känslig eller inte: mittemellan
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: inget av det
 
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: försöker att göra det hela tiden
91. Kärlek vid första ögonkastet: ja
92. Himlen: njao
94. Att kyssas på första dejten: nä
 
SVARA ÄRLIGT:
96. Varit otrogen: nej
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: min familj & vänner, dator och mobil
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: det va inte 100 ju ;P

Bästa låten

 
 

Väx upp!

''Om du tror att din häst är fin så har du helt fel''
''Fula bilder.''
''Du rider sämst''
 
Dessa kommentarer fick Alexina på sin blogg i veckan, hur j*vla omogen kan man bli egentligen!? Som tur var så tog hon inte åt sig men man måste fan ha en skruv lös om man skriver sånna här kommentarer till nån man inte känner! Och om du nu tycker att hennes ponny är ful och hon rider dåligt så tyck det då, men säg det fan inte högt! Jag känner Alexina och jag VET att hon rider Flower otroligt bra.
 
Du var anonym när du skrev kommentarerna, det gör det så mycket värre. Du mår inte bättre av att skriva så till nån, annars är det nåt seriöst fel. Jag reagerar eftersom att jag känner henne väldigt bra och vet hur hon rider sin ponny, och det är fan inte dåligt. 
 
Det är inte okej någonstans att skriva så till nån. Det är bara sjukt att man har mage att säga så till en annan människa, speciellt en man inte vet nånting om. Jag blir så trött på folk som ska kommentera elakt på andras bloggar. Du fattar inte hur mycket ett ord kan skada, Alexina kunde ha blivit jätteledsen, det vet inte du! Tänk dig fan för innan du skickar iväg kommentaren. Om du stannar upp en minut och tänker ''Kanske hon skulle tycka det var roligare om jag skrev att hon rider bra istället?'' 
 

Tänk, hade du velat ha en sån kommentar om du jobbar och tränar hårt med din ponny varje dag? Om du hade tagit en bild och varit jättenöjd med den hade du velat ha en kommentar av nån ANONYM som sa att den var ful? 
Antagligen inte.
 
Nästa gång råder jag dig att tänka dig för innan du trycker på skicka.
 
 
Bild från Alexinas blogg www.alexiinahortlund.blogg.se

brb pluggar fysik och religion

pluggar för fullt, ingen update på ett tag och det förklarar varför jag inte bloggade igår! 
 
Kram!

Från idag

Maja, Alex och Elin idag när vi gick över isen
 
Värsta scary isen!!

Alexina & Spirit

Från Alexinas ridlektion idag på Spirit, hon rider skäcken :)

New in

Var på stan idag med Maja, Elin och Vilma. Fick med mig två tröjor, en concealer och en Body splash :)
 
Body splashen är från Gina Tricot och kostade 39:- 
Concealern är från Åhlens och kostade 60:-
 
Den randiga är från Gina Tricot och kostade 129:-
Den turkosa är också från Gina och kostade 99:- 
 
Vi hade jättekul på stan och tog en fika på Mat & Prat tror jag det hette, och sen gick vi runt lite och så. Jag hittade ingenting på Bik Bok tyvärr men jg får åka dit nån annan dag och kolla mer :) 
Snart ska vi äta och sen blir det fysik-plugg!
 
 
 
 

EVV

Har elevens val, trååååååk. Sen är det lunch och sen 20 minuter NO och sen slutar vi och då far jag och Maja in till stan. Ska köpa upp mitt presentkort på Bik Bok och kolla lite på gina och sen kanske ta en fika också :)
 
 

Let her go

Ska sova nu, slutar ett i morrn istället för 14.50 yey!
 

Vila i frid Simon <3

Simon <3

Här kommer lite bilder på Simon som avlivas på Måndag, känns lite sorligt men han är ju såå gammal, hela 30 år hann han bli. Han ser ut som en björn med all päls, haha sötisen! <3
 
Tänk att han var yngre tävlade han 1.10, det kommer bli väldigt tomt utan honom <3
 
Alexina och Simon
 
Flower och Simon
 
 
 
(Simon ägs av en som heter Aline)
 
 
 
 
 

Blä usch fy för måndagar

Skola igen i morrn, inte taggad @ all. Har dessutom prov i morrn vilket gör mig ännu mer otaggad. 
 
Satt ju nu under kvällen och gjorde en liten video till min kompis Alexina och hennes över vackra ponny, slutet blev lite failat men orkar inte redigera och ladda upp igen ;)
 
Vi har dessutom bokat en resa till skåne nu i sommar, astaggad inför det! Längtar efter att få bada på Barsebäck som är min abslouta favoritstrand ever. Helt underbar är den! I Juli ska vi dit en vecka, LÄNGTAAAAR!
 
 
 
 
 

Laddar upp videor på videofyme

Det går i snigelfart asså, laddat i tio min och har bara kommit 16%...dagen har varit en riktig slapp/plugg/dator dag inte gjort annat än det seriöst. Var typ -15 så jag var inte ute heller något. Fixat med iMovie och sånt också. 
 
här kommer en bild på sötisen Flower, huur söt är hon inte!?
Äg: Alexina Hortlund
 

Frågestund

Tänkte ha en liten frågestund, svarar på allt sen i ett inlägg när jag fått några frågor :)
 
FRÅGA PÅ!
 

-


Bästa


Sämst ever.

Orkar fan inte se på melodifestivalen. Så otroligt dåliga låtar....
 
 

Jag och Simon

Äg: Aline Littorin
 
Ljus och oredigerad bild, men orkade inte göra det nu :)

Från idag!

Var ju i stallet med Alexina Maja och Elvina, vi fotade Simon och Flower innan Simon avlivas...här kommer lite bilder.
 
 
 
 
 
Mer bilder kommer sen :) 
 
Alla bilder är tagna av mig och det är totalt förbjudet att ta dom utan mitt tillstånd!
 

Stallet

Mot stallet snart, tar med kameran!
 

Rensar

Sitter och rensar Macen på bilder och för över viktiga till hårdisken, bara ca 1500 bilder kvar då!
  

Sanningar om mig

- Jag hatar snö, vill bara ha bort den!
 
- Jag gillar inte att bada på vintern, är väldigt sällan på badhus nu för tiden.
 
- På sommaren kan jag inte ha utsläppt hår nästan! Måste alltid ha truls eller hästsvans.
 
- Jag gillar serier mer än filmer, mycket mer spännnande då inte allt händer på en gång!
 
- Jag är väldigt noga mer mitt hår, använder ALLTID hårinpackning 1-2 gånger i veckan 
 
- När jag var liten så slutade mitt hår att växa vid öronen, det växte verkligen inge mer! Tur att det gjorde det sen då bara!
 
- Jag läser ca 20 bloggar, varav 9 jag följer dagligen
 
- Jag älskar musik, det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik
 
- Innan man lär känna mig så kan man tro att jag är väldigt tystlåten och sådär, men egentligen är typ helt galen och pratar hela tiden, haha!
 
 
 

Tagga franskaprov

see ya later!
  

RSS 2.0