Faan!

Benny gick vidare till final! jag fattar inte hur det gick till!? Om det är nån som åker nu så är det Isak tycker jag men Awa SKA vinna annars kommer jag få damp!!!
  
 

Tacos

Just sett klart på SHS, Pontus Westergren tävlade Landfried i höjdhoppningen, dom vägrade när höjden var 1.74. Det var två andra som kom till 2.14 men vägrde. Världsrekordet är 2.12 :) I morrn är det dressyr och Familjematiné, kommer i alla fall se dressyren och om jag hinner kanske Familjematinén också :) Nu blire tacos till middag! Mums!
  
Det var tölt också, fatta inte så mycket av den, hehe x)
  
Källa: Google

Stockholm Horse Show

Sändningen börjar om ca 5 minuter, nu sitter vi bänkade!!
  

Fredaaaag!!

Äntligen fredag! Kanske är med Alex i helgen också, i morrn flyttar Ferro från Stallet här till Luleå RK. Kommer sakna den lilla knasbollen :)
  
Aja, skolan flöt på bra, chill och så, bloggar sen nä jag har nått att komma med ;)
  

YOLO


en sån klant jag är...

Glömde Engelskaböcerna i skåpet så Vilma fick rycka in med kameran på FB!
  
Tack Vilmiz!

Plugg

Ska sätta mig vid engelskaboken nu och sen blir det lite franska plugg efter det, min kväll kommer bestå av det alltså :/
  
Ha så trevligt tills jag är tillbaka!
  

Perfect

    
  
  
  
<3

Godmorgon Torsdag

Nya dag, längsta dagen i dag, men inte farliga lektioner dock. Startar med Enegelska. Hoppas ni kommer ha en bra dag! <3
  

Nu måste jag vänta i 42 dagar ju..

Innan Pretty Little Liars börjar igen, såg precis sista avsnittet, så sjuuuuukt spännande!!! 
  

84 followers på instagram!!

Så sjukt för sist jag kollade hade jag 64, hahaha!!! <3<3
  
Några bilder från min instagram :) följ mig gärna, @faannylindgren 

Less...

Skrev nyss ett aslångt inlägg som ba försvann när jag klicka på FÖRHANDSGRANSKA åååhh! Blir så sjukt less på blogg.se ibland @@
  
Skriver vad jag gjorde idag ikväll istället..
  

Här är iaf bilderna på min nya tröja och hörlurarna.
  
 
  
Bik Bok 149:-
 
Pärlorna från Maja
 
 

Hahahaha!

Källa - ponnysanning.se

Godnatt

Ni vet ju redan vad som hänt under dagen så jag säger bara godnatt ;)
  

we're beautiful like diamonds in the sky

Var på stan med mina fina vänner Maja och Elin idag, köpte en julklapp till mamma och en tröja till mig själv på Bik Bok, bild kommer på den. Innan vi får till stan pimpade jag och maja mina hörlurar, bild på det kommer också sen. Vi fikade också lite och hade grymt kul, älskar verkligen mina guurrls! x) 
  
Kom nyss hem, snart ska jag käka och sen träna på lite engelska verb, kul och så. 
  
 
  
 

Blogrape

www.canonflicka.webblogg.se, kika in! 
 
/Fannys övercoola vän :D

bad update, i know

Har inte bloggat nått idag, följde med Maja hem idag och sen hade jag träning. 
Dagen flöt iaf på bra, so, slöjd,so och svenska. Lite trögt med två so pass på en måndag :/  Men i morrn så slutar jag tolv och far sen in till stan med Maja och Elin, ska passa på och köpa en julklapp till mamma och kolla på kläder och sånt. 
 
Hade sån sjuk träningsvärk idag + att jag har nått fel i mina knän som gör att jag inte kan rulla på knä utan att dom typ går av. Kände att det inte alls gick lika bra som vanligt, jag sträckte inte ut tårna när jag hoppade utan flexade, ni kan ju tänka er hur det såg ut..
 
Haha, sen måste jag bara säga att innan våran klass började så kollade vi  på när 6-åringarna dansade sin koreografi, dom skulle träna på att ha publik för dom har ju aldrig dansat inför publik innan som vi gjort så dom tyckte vi var nästan för många när vi var 7st som kollade, såå sötaa!! Dom var faktiskt sjukt duktiga för att bara vara 6 år :) Sen kollade dom när vi dansade våran koreografi som är nåågot svårare än deras, dom bara satt och gapade, haha, sen fick vi världens aplåd också x)
  
Nu ska jag sova, godnatt på er!
   

Kvällen

Har sett på solsidan. fixat Emmas design, kollat bloggar, planerat och sånt kul. I morrn är det måndag, längtar INTE. Ska även köpa lite pärlor och pimpa mina hörlurar nån dag, har nu kollat hur man gör, efterbliven som man är x) 
  
Ska typ sova nu, sjukt trött, träning imorrn också. 
Have a nice monday!


 

Hårinpackning + träningen

Träningen gick super förutom att jag INTE kan snurra! Asså jag bara ramlar och gör åt fel håll hela tiden, sjukt jobbigt då alla gör rätt utom jag..Men iaf så gick jag och mötte mamma utanför strand sen och for hem, hoppade in i duschen och satte in en hårinpackning, den är superbra + att den luktar gudomligt gott! 
  
Nu har jag satt på mig myskläder och satt mig framför datan för att blogga, lazy sunday...
  
Köp denna!! (den är för långt hår)

Att försvara ett fel är att fela igen

Om en halvtimme ungefär far jag mot träningen, sen hem och testa hårinpackningen. Ska äta lute lunch nu och sen dra på mig träningskläderna. Ska fråga våran lärare idag hur man anmäler sig till en till klass också :)
  

Hall of fame

Sjukt fin och mysig film, verkligen! 

Shine bright like a diamond

Köpte en ansiktsmask, örhängen, bh, och en hårinpackning, nöjd. I morrn är det träning 13.00 och sen hem och testa hårinpacningen! Just nu ska jag flytta min säng och sånt kul, vi höres!
   

Shoppa

Ska fara och köpa lite nagellack och underkläder tänkte jag, har just fixat mig och ska typ snart fara. Ska bara äta lite lunch och så. Blogar när jag kommer hem!
 

asså neeej

Malcolm åkte ut ur x-factor, nu är det inte ens värt att kolla på längre... men man kan ju alltid lyssna på låtarna på Spotify :) 
  
Aja, är hemma själv med min sovande lillebror, mamma är och hämtar pappa i stan och här sitter jag helt forever alone, bokstavligen, ska ta och kolla på shake it up nu, finns inget annat att se, kul och så.
  
Säger godnatt då, ses!
  
 

X-factor

Är långpaus i x-factor nu, tittar på Gustavsson tre trappor. I morrn ska jag fara ut och springa lite, känns bra och så. Kvällen har vart mysig, åt go mat till middag och sen lite dipp till x-factor. Ha en trevlig kväll nu så ses vi i morrn!
 
 

Ny design på blogg.se

Tycker det blir riktigt snyggt, denna var snyggare än den gamla röda. Tummen upp!
(dom bytte för nån dag sen)

36 HOURS TO HELL

  
HUR kan man gör såhär mot djur? Det är väldigt starka bilder i slutet, satt bara och gapade...
  
Dessa djur är helt underbara, dom gör ALLT för sina ryttare, ALLT. Och det dom får är en pistol mot pannan. SÅ JÄVLA SJUKT!! Klarade knappt av att se hela, seriöst, hur fan kan man?
Ses på egen risk säger jag bara!!

You are the best, simple as that

Ska sova nu, lyssnar på lite musik och kollar bloggar, typ normal kväll. Har även tränat på läxan, känner mig duktig, fast det kommer försvinna så fort jag ska skriva ner det på pappret...Har för övrigt typ fastat för spelet ''Logo Quiz'' Har även laddat ner fusket till den, hehe!
  
Nej men nu säger jag godnatt, ses i morrn!
  

Svar till anonym

  
 
Du går in på don stilmall, leta efter #header { I den finns det en kod där det står bakgrund. Du tar bort bildadressen som står och lägger in din adressen till din bild istället. Sen klickar du på publicera, svårare än så är det inte :) Om du inte fattade så kan du söka på Google också.
  
Tack men kom ihåg namnet nästa gång! 

français

Har franska snart, 10 min tills vi börjar. Är sjukt trött idag och har lite ont i huvudet. Men i kväll ska jag koppla av lite och ta på en ansiktsmask, lite läxor har jag också, franska och engelska. 
Går till 14.50 idag, HÄRLIGT...eller inte. 
  
Bloggar sen :)
See ya soon!
  

Nu är i varje fall jag trött

Är sjukt trött, mitt huvud värker, nacken värker. Nu ska jag gå och sova TIDIGT och verkligen vila inför morgondagen, veckans längsta dag, då kör vi på det.
  
 

Egopix

  
 

hahahahahhaha!! omg!


Städat rummet

Har städat mitt rum nu, hittade även Vilmas bok som jag tappade bort på höstlovet ;)
  
Vi hade ju SO på elevensval idag och jag, Elin och Alexina gjorde en blogg...igen...haha, vi hade ju en blogg på förra elevensval också! Ska inte sitta vid datan så länge då mina ögon blir för ansträngda, rätt skumt faktiskt?
Aja, dagen har vart okej, sluta 12 ungefär, chill!
 
Bloggar inte mer idag så säger godnatt för dagen! :D
 
Jag och Vilma på FB för ett tah sen, vi är ju lite speciella... x)

LOL


Ska sluta sitta vid datorn så mycket

Jag sitter grymt mycket vid datorn, men jag har bara en träning i veckan och sen gör jag inget mer på dagarna. Jag ska börja i en till dansgrupp en till dag i veckan och sen så ska jag abra sitta vid datorn ca 3 timmar om dan. Vi sitter ju mycket i skolan också men hemma och så :)
  
aja nu ska jag fixa mina naglar och sen ska jag läsa nåra gamla tidningar och sen sova, kram på er!
 
Jag och min vackra vän! <3

Styrke

Har just tränat lite styrke, ska hoppa in i duschen nu, ses!
  

Hemma från skolan

Skolan va ok.
 
Idag är den ingen träning, den blev iställd så vi har den på söndag istället. Ska läsa lite bloggar nu, bloggar sen!
  
Bildarkivet funkar inte, less man blir...

Emma gästbloggar

Tjena detta är en tjej vid namn Emma är kompis till Fanny,heheh. Men i alla fall vi har Geografi snart ska kolla på någon film om jordens uppbyggnad men...What ever! Jag tycker om att spela basket,lyssna på musik och shoppa. Min blogg heter http://emmafaathi.blogg.se så kika gärna in men jag tror vi börjar måste dra nu hejdå! :p

Detta var sjukt snyggt!

Detta skulle jag lätt kunna bära, sjukt snyggt!
  
Gjorde ett snabbt collage på polyvore.com :)

Nu får bloggen sova

Det kommer ett litet tidsinställt i morrn, men nu får bloggen sova för idag, godnatt!
 
  
 

Grym!


Följ mig via Bloglovin

Har nu skaffat en bloglovin ikon på bloggen (se högst upp i menyn) Ville inte ha en för stor då jag föredrar det som inte syns överdrivet mycket. Ni får gärna klicka där och följa mig!
 
Ni kan också klicka på denna länken nedan! ↓
  
http://www.bloglovin.com/blog/3914441/blog 
  
 

Idag var en tråkig dag

Usch, verkligen inte min dag idag. Har vart sur exakt hela dagen, känns grymt onödigt då jag kunnat vara glad i stället och göra nått av dagen men nu hade jag en dålig dag. Har skola i morrn, dans på idrotten, känns ju sådär :/
  
Ska typ byta om till nått mysigt och se på PLL ett tag, och kolla vart man kan köpa en One Piece.
  
 

Fixat med bloggen

Har fixat lite med bloggen och blev rätt nöjd, nu får det vara så ett tag tycker jag. är inte på lika dåligt humör längre, det blev bättre när jag var ute ett tag. Blev dock dynsur eftersom att det började spöregna efter ett tag..lagom kul. 
 
Nu ska jag fixa en ''bloggplanering'' lite punkter för hur jag ska göra med bloggen framöver :)
  
 

Dåligt humör

Inte min dag idag, är på dåligt humör. Stör mig på allt och alla så jag far ut och springer en runda, få se om det hjälper...
 

Godnatt

Ska fixa klart bloggen i morrn, men nu måste jag sova!
  
 
Finaste! <3
Forograf: Jag
Ägare: Alexina

luytrdsxcvbnmhgftyujm....har tråkigt...

VEM
Vem är i rummet med dig? ingen
Vem fick du senaste sms av? Maja
Vem tänker du på nu? ingen
Hånglade du senast med? -
Vem pratade du senast i telefon med? Alexina troja
Vem önskar du var med dig nu? Nån fin kompis :)
Vem är din favoritsläkting? Alla
 
VAR
Var handlar du mest? Olika
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Gina
Var åkte du senast bil? Hem
 
VAD
Vad åt du senast? Kött och potatis
Vad drack du senast? Äppeldricka
Vad är det för färg på dina byxor? Jeans färg
Vad är den närmaste saken som är blå? En fleecefilt 
Vad har du på fötterna? sockar
Vad är din favorit färg? Marinblått
Vilken film såg du senast? Hungergames
Vad gör du just nu? svarar på detta och lyssnar på musik
 
HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? ja
Hånglat på en bio? nä
Hånglat i skogen? nej
Hånglat med någon du inte känner? nej
tatuerat dig? nepp
Sovit naken? nej
Kört över hastighetengränsen? aldrig kört bil, eller jo på en änsväg bakom mitt hus men körde typ 20km/h då..
Målat om ditt rum? nä
Dansat framför en spegel? haha, jo
Fått hicka? yez
Dumpat någon?nope
Varit tillsammans med två samtidigt? 
Stulit pengar från en kompis? 
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Nä
Varit i slagsmål? Nope
Smugit ur ditt hus? Ja på natten när jag sov i stugan på vår gård med Maja, Alexina, Vilma och Terese då skulle vi gå på toa uppe i huset och då så smög vi in och sen ut igen, om det räknas vill säga :)
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Hur ska jag veta
Hånglat med en främling? Nej
Älskar eller saknar någon nu? aa, typ
Krossat någons hjärta? Inte vad jag vet
  
Har grymt tråkigt så det fick bli ett sådant test denna lördagskväll :)
 

Christmas

 
  
  
  
  
  
Nikon D700 NIKKOR 24-120mm 1:4 G ED
  
Bilderna fotades av mig med pappas kamera, blev väldigt nöjd med dom :)
  
 
 

Drar snart

Snart åker jag mot Piteå, ville bara önska lille Bob från ridskolan lycka till på gymkhana DM idag! Kommer ingen update idag medan jag är borta men sen kommer förhoppningsvis bilderna om det inte börjar regna såklart :)
  
Lilla Bobban <3

You are never too old for a Disney movie

Ska sova nu, ska på nån julmarknad och så jag tar ju med kameran dit, blir lite mysiga julbilder kanske, aldrig tagit nåra sånna med en system så detta blir spännande :) 
  
Smsar med Maja och så nu, men natti natti!
  
  
Glömmer aldrig denna dagen, sprang runt sjukt länge och lekte med den hunden, det är mina kusiner hund som hälsade på i sommras, Maja heter den :)

Kan man hitta nått som en sötare än detta?!

Ååh! Så grymt sööt, kolla in slutet asså, haha!!

Brandlarm på bilden

Brandlarmet gick när vi satt och ''jobbade'' på bilden i ett grupprum, men dom har inget larm inne i det rummet så man hörde inte direkt nä det började låta, det var Maja som ställde sig upp och skrek ''BRANDLAMET GÅÅÅÅR!!'' Sen så satt det nåra killar från våran klass i grupprummet bredvid oss som inte hörde så Maja röck i deras handtag och då reagerade dom x) Dock var det bara en övning.
  
Aja, nu e det äntligen FREDAAAG!! Vi har också fått vårat nya schema för period 3, väldigt chill, plus att vi har sovmorgon i 20 min på Tisdagar, LYX! Haha.. men sen har vi ju också SO två gånger på måndagar. Jag längtar inte till idrotten på måndag då vi har dans, vilket betyder att man ska danska kille-tjej...kul...eller så inte...
 
Nu ska jag fixa mina minimala naglar och sen chilla med datan :)
  

Trött tjej här...

Nu ska jag sova, trött man är som suttit i en timme med svenska läxan, usch.. Ajja nu känner jag mig fräsch efter en underbar ansiktsmask och en dusch, sen blir det helggg!! 
  
Helgens planer:
 
Lördag:
Fara till nån julmarknad, tar med kameran!
 
Söndag:
Kanske följa med Vilma på konsåkningstävling, kameran hänger med där med! 
Chilla resten av kvällen.
  
Lugn helg vilket passar mig, men gillar ändå att ha mycket att göra på samma gång :)
  

klart!

Japp, nu var ansiktsmasken av och jag fick en superlen och fräsch hy, verkligen ett starkt tips :) Men läs väldigt noga på baksidan om hur man ska använda den!
    
KÖP DEN, den finns för torr hy, fet hy o.s.v det kostar endast 14.50 på Lindex, det är värt att prova!!
  
Denna använde jag idag, man blir bajsbrun i ansiktet, haha!
 

Ansiktsmask

Ska fara till Lindex och köpa en ansiktsmask, läste på en blogg att den skulle vara jättebra :)
  
 

Godnatt

Har en liten hemlig överaskning åt Alexina i samarbete med en blogg, detta blir spännnade ;)
  

i'm me, i'me and that's all i can be...


100 frågor, 100 svar

1. Vilken svordom använder du mest? Fan, eller helvete

2. Äger du en iPod? Nope

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.00

4. Hur många resväskor äger du? Haha, ingen egen direkt..

5. Använder du flip-flopp? nä, foppa tofflor

6. Var köper du dina matvaror ifrån? Coop, mamma och pappa köper dom, hehe

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? ta den

8. Vilken var den senaste filmen du såg? Kommer inte ihåg, typ Hungerspelen

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? komppis

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? kläder!

11. Har någon någonsin kallat dig lat? haha, neeeeej dåååååå ;)

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? har ingen CD-spelare

14. Vilken är världens bästa artist just nu? vet inte, kanske Rihanna?

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall Vad? aa typ, eller jag vet inte...

16. Många vänner eller få riktigt nära vänner som du litar på? Få vänner man litar på

17. Vad åt du till middag senast? Kyckling och ris

18 Använder du huvtröjor? ja

19. Kan du vissla? jo

20. Vem var den senaste som ringde dig? mami

21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? vet inte, är inte så mycket för sånt

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Hur ska jag veta, men det skiter jag i.

23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 0920

24. Tittade du på tecknat när du var liten? asså nee, jag kollade på thriller liksom!! asså nä klart jag gjorde :)

25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? kanske 12km

26. Hur många syskon har du? 3

27. Är du blyg inför det motsatta könet? 

28. Vilken film kan du alla replikerna till? Kollar inte filmer 100 gånger liksom, så jag vet inte :)

29. Äger du några popband t-shirts? Nope

30. När flög du senast? Julen 2011

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6 st

32. Läser du för skojs skull? asså va? Jag läser en bok om jag tycker den är bra? 

33. Pratar du några andra språk? Engelska, lite franska

34. Diskar du din egen disk? Nej, vi har diskmaskin

35. Har du gråtit offentligt? aa

36. Har du en stationär dator eller en laptop?  laptop

37. Försöker du alltid lära dig nya saker? aa

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nä

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? jamen såklart, ahahahhahahaha!!!

40. Kan du kasta macka? asså failar bara några gånger men lite grym är jag väll...

41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej 

42. Vad har du med dig in på bion?  Godis, läsk och en person

43. Vem var din favoritlärare och varför?  Ida som är våran SO lärare, hon e typ kul :)

44. Har du dejtat någon av en annan religion? nä

45. Vad har du för väder? inget bra väder

46. Har du en blogg? nej

47. Vilket är ditt favoritämne på högstadiet? SO, NO och bild typ 

48. Gillar du att flyga? Nej

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Snäll, omtänksam, rolig, glad, pratglad o.s.v :)

50. När sov du senast på golvet? Typ...eller asså jag kommer inte ihåg...

51. Vilken är din favoritdricka? Cola

52. Gillar du din boende-situation? ja, älskar landet!

53. Vilken är din mammas hemstad? Jämtön

54. Din pappas hemstad? Stockholm

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? MINST 6

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? haha, nä

57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? asså nä, bara när jag typ dör av skratt, ahahha!

58. Vilken är din favoritfrukt? äpple

59. Äger du en digitalkamera? aa

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? ja, i skolan

62. Tror du på liv på andra planeter? aa, tills motsattsen bevisats

63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Tar jag inte upp här. 

64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Det låter som en man, HAHA!

65. Vad var det senaste du åt? Kyckling

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Båda

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Min mormor heter det i mellannamn 

68. Gillar du senap? Nej!

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? olika saker

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jo det hoppas jag!

71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? nej

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nope

73. Tycker du om att krama folk? Ja! 

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja, typ

75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Inga, men filmer har

76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Säkert nån men ingen jag kommer på just nu

77. Vad är du allergisk mot? Kiwi

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nä

79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? har aldrig frågat

80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? checkar Instagram

81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? Hahaa, när min syrra hade häst :)

82. Vad får dig att gråta? Jag hatar att gråta så jag vill inte säga det

83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? typ ögonen och håret

84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? ingen

85. Vem är din knasigaste vän? Maja, Alexina, Elin, Vilma

86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Vad? Säkert, bara det att jag inte vet om det :S

87. Vilken musikkonsert var du på senast? ingen

88. Vad har du för färg på tandborsten? röd

89. Har du varit med på tv någon gång? ja

90. Har du levande blommor hemma? Ja

91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob? typ svart eller vitt

92. Har du körkort? nä

93. Har du en bästis? jadå! Många

94. Hur ser dina sängkläder ut? Just nu rött och vitt :) 

95. Vad får dig att koppla av? Music <3

96. När skrattade du hjärtligt senast? Idag på skolan och när jag skypade med Maja

97. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? Spela Bingo, nä men herregud jag e bara 13 blir typ deprimerad när jag tänker på det!

98. Vilken var din bästa ålder? Dagis helt klart!

99. Berätta om någonting du ångrar. mycket

100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? Sova

  

Godnatt mina fina! <3


Skajjp med Majsen

  
Vackra du <3

TISDAGEN DEN TRETTONDE NOVEMBER TVÅTUSENTOLV

Kom hem för typ en timme sen, vart en väldigt chill dag, det började med att jag inte hittade mitt kemihäfte men sen så kom jag på att jag hade lämnat in det redan, lite sådär lagom kul när man letat halva lektionen efter det...
Aja, har inget läxa och det är skönt, ikväll ska jag bara chilla och inte göra nått alls. Måla naglarna ska jag också göra, dom e inte så vackra nu :)
  
 
Tre bilder från helgen:
  
 
 

Så grym!

Lyssna på texten, så grym!

Träning sen, orkar inteeee.....

Var uppe ca 18 timmar på Lördagen, typ samma igår...var grymt blöt hela lördagen så jag är inte precis frisk nu men jag gick till skolan iaf och om nån timme har jag träning, jag orkar verkligen inte!!
  
Helgen var iaf grym och detta  ar sista tävlingen för iår för Alex, nästa är nångång i mars troja. Grattis till alla placerade i Kuriren Mästerskapet, ni var grymma!
  

Trött tjej..

Kommit hem efter en kul helgm spänderat i stort sätt all tid på LRK, Alex fick en 5:e placering på lördagen i dreaayren och en 2:a placering idag i L:C, hoppning. Men i L:Bn idag gick det lite sämre, 15 fel men ändå superbra ridet! Skriver mer i morrn för nu ska jag SOVA!!!
  
  
Flower i denna sommaren :)

Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt

Nu ska jag sova, fredag i morrn. Jäklar vad veckan gått fort asså, var nyss måndag liksom!? Denna veckan har vart bra, skatt och vals i korridoren har vi hunnit med! Eller jag vet inte om man kan kalla det för vals riktigt...
  
Nu är jag då trött, kände mig väldigt pro i morse när jag inte fick upp locket på våran soptunna...
  

Baraelviras.blogg.se

Hon fotar grymt bra, önskar jag kunde fota så bra! Haha, avis ;) Men här är en av alla grymma bilder hon fotat:
  
www.baraelviras.blogg.se

Så, äntligen klart..almost

Är snart klar, bara lite små fix, en ny header och lite annat, i morrn är det en nu dag = ny tag ;)
  

Ok, nu är det bevisat

Jsg mixtrar för mycket med bloggen, alldeles för mycket. Nu har jag gjort så att det inte går att minska bredden på inläggen och så att menyn inte går att flytta upp, jag ska göra en HELT  ny design, nya färger också :)
  
 

Winter

 
  
  
  
Nikon D80, och nått objektiv jag inte minns vad det heter :)
 
Inga bilder få kopieras utan min tillåtelse. Om jag godkänner användandet av bilden ska mitt namn, Fanny Lindgren, stå tydligt bredvid bilden. Min blogg ska vara tydligt länkad. Mitt namn får absolut inte redigeras bort från bilden. Detta gäller alla mina bilder. Jag vill inte hitta bilden på någons Facebook eller blogg.

Coolt eller? ;)

Haha, pro ;)
www.googlad.nu
 

Några saker ni kanske eller kanske inte visste om mig

Jag har inte sett filmen Titanic
  
HATAR att känna mig inträngd
  
Jag tycker att gamla dockor och gunghästar är sjukt obehagligt
  
När jag var lite slutade mitt hår att växa ungefär vid öronen, det fortsatte sen såklart, hahah!
  
Jag kan förlåta nån så sjuukt lätt, men nu är det slut med det.
  
Jag gjorde slut på 48 timmars spotify på mobilen, på en vecka...
  
När jag t.ex är ett avsnitt före nån i en serie kan jag inte låta bli att berätta liiite om vad som händer
  
Jag hade höns när jag var 6 år gammal
  
Jag hade hjärnskakning när jag var ca 7 år gammal
  
Jag HATAR spindlar, ormar och andra äckliga djur..
  
Jag har 22 häst böcker i mitt rum och ca 40 hästtidningar
 

Då är man hemma, igen

Har nyss vart ute och fotat lite eftersom att det snöade som jagvetintevad idag, det bara ÖSTE ner stora flingor verkligen! askul och supermysigt :)
  
Bilderna kommer snaart, ska bara ladda upp dom först!
  

Detta ser så fel ut...

Uppdatering, bilden var redigerad.
  
Bild från: www.pownieskvaller.blogg.se
  
Äkta bild:
 
 


Nu är denna tisdag över för min del, godnatt

Nu går jag och lägger mig och får lite välbehövlig sömn, ska redivisa om Astrid Lindgren på svenskan imorrn, TAGGA!! eller inte... för övrigt så är det tävling till helgen, Alex ska delta i Kuriren Mästerskapen på LRK :)
  
Godnatt <3

Veckans videoklipp - The last 24 hours with Winnietoo

  
www.linnolsson.se

Go kväll

Tänkte rensa lite bland kategorierna och även skapa lite nya, bland annat veckans videoklipp... :)
 

Då var man hemma igen då

Kom hem för ett tag sen, nu ska jag äta en macka eller nåt och se göra svenska läxan :)
Alexina ska raka Flower idag, hon kommer se ut som en mockasko, tööt <3 fast hon kommer vara kanske ful tills det börjat växa ut igen :)
  
Passa också på att följa henne på Instagram @alexinahortlund heter hon där :)
  
Alex och lilla Flower, 21 år ;)

Svenska, elevens val

Sitter  fiket och designar om bloggen som jag och nåra har som arbete på svenskan, checka bloggen vetja ;) www.tidningsbloggen.blogg.se 
  
Japp nu fortsätter denna tisdag, vi ses när jag är hemma :)
  

Älskar träningsvärk...

...eller så inte...
  
Träningen gick bra, typ vrickade fotlederna, ajaj.. sen så fick jag två blåmärken och 4 skrapsår när vi snurrade och hoppade på golvet, mindre kul :/ Sen när vi var påväg hem hade vi precis kört förbi bron som går under E4an  och då kom det två STORA rådjur PRECIS framför bilen, detvar såhääääär nära att den tog i bilen, mamma tvärbromsade och jag typ svimma, lovar att hjärtat slog i 280!! om vi hade kört fortare än vad vi gjorde hade dom studsat upp på bilen och kanske tillochmed genom rutan, fyfyfyyfyfy!! 
  
Kom precis ut ur en låång dusch, ska krypa ner i min pjamas och sen kanske se ett avsnitt av pll eller nått, vi får se :)
  

Hästar...

När jag är i stallet så känner jag mig trygg, jag blir lugn och man glömmer allt. För mig är hästarna inte bara djur som man rider varje dag, för mig är dom en trygghet. Att ha hästar nära en gör att man blir mer trygg som person. Jag kanske inte är den som rider, men jag ÄLSKAR att hålla på med hästar, gå i skogen men dom bredvid mig, pyssla om dom och bara mysa. 
Själva ridningen är nog inte riktigt min grej, jag känner mig verkligen trygg på marken men hästarna, bara vara. På ryggen spänner jag mig för minsta lilla, men på marken är jag helt avslappnad, det är som att trycka på en knapp, ena stunden är man livrädd och nästa så är man lugn. 
  
Hästar betyder otroligt mycket för mig och förhoppningsvis kommer dom alltid finnas i mitt liv. För nästan ett år sedan ville jag inte till stallet, under det året så var jag bara på marken med hästarna för att jag var rädd för att rida, tillochmed Alexinas ponny var jag rädd för. Jag var besviken på mig själv för att jag var en lite fegskit som inte vågade någonting. Men sen hände nått, jag stog och kollade på när Alexina red och fick VÄRLDENS kick, jag VILLE verkligen sitta upp. Jag grät, men jag klarade det och jag kunde inte sluta skratta sen, haha! Den känslan GÅR inte att beskriva, det var UNDERBART! Efter den gången satte jag upp ett mål, jag SKULLE trava själv innan sommarlovet var slut, gissa vad, dagen innan skolan började gjorde jag det. Jag var grymt stolt över mig själv den dagen och det tycker jag att jag hade rätt att va.
 
Dessa målen hade jag:
1. Sitt upp på hästen.
2. Skritta med ledare nått varv och känn efter.
3. Börja trava lite smått med ledare.
4. Skritta utan ledare.
5. Trava lite mer med ledare, volter o.s.v
6. Trava utan ledare.
  

Detta var jag en av dom första gångerna jag rörde i en häst, min syrras häst
 
Och sen har vi den lilla tanten, Flower <3 
Alexinas ponny :)
  
 


Jag är med och tävlar...

...på nellieberntsson.se om valfria kläder värde 1000:- i sammarbete med rutstore.se!
  
  
 

Tidsinställt

Ligger ett tidsinställt som jag skrev nyss, det handlar om hästar och hur jag kände det året jag var som räddast..kommer om en timme.
 
Nu ska jag plocka fram lite kläder för i morgon och packa gympa-kläder, gött med gympa direkt på morgon dagen efter höstlovet! Eller så inte...sen ska jag bara chilla dom sista timmarna av lovet och mysa med en tidning och datan, myys!
  
 
Hahhaha! Min humor e bäst!!
 
  
 

Dagens testet

 
 

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Långa naglar
DAGENS KLÄDSEL: Grå kofta, underkläder, jeans, sockar
DAGENS FRISYR: uppsatt
DAGENS LÅT: Marilyn Monroe
DAGENS PLANER: Jag var på storheden
DAGENS SAKNAD: Mina underbara vänner
DAGENS DUMMASTE: Råkade avslöja en grej för min lillebror, haha!
DAGENS MISSLYCKANDE: har inte gjort så mycket idag så inget
DAGENS KÖP: Ett 60-pack tuggummi
DAGENS GODIS: tuggummi om det räknas :)
DAGENS HUMÖR: trött men glad
DAGENS CITAT: Follow your dreams
DAGENS ROLIGASTE: inget typ..

  

 

 


Vi tjejer!

Vi tjejer , Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder. Vi läser på schampo flaskan i duschen. Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom. Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.... Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den. Vi trycker på dörren fast att det står dra. Vi säger va? fast vi har förstått allt. Vi hatar när vinden förstör våran frisyr. Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något. Vi kan se samma film 10 gånger. Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom. Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade. Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan. Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre. Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.
 
(tog den från www.beckasponny.blogg.se)
  
 
   
 
 

Men dessa chapsen då!?

Snygga!
Källa: Horsemeup.se

Älska stövlarna!!

Är det bara jag som tycker dessa ridstövar är grymt snygga!?
Källa: Horsemeup.se 

Nu är klockan mitt på dagen

Väntar typ på att Alex ska ringa, har just duschat och nu sitter jag här vid datan och bloggar. Lovet har gått alldeles för fort, dagarna bara rusar iväg och i morrn är det måndag och skola, vill verkligen INTE. 
  
Nu ska jag fixa mig, vi hörs!
  
Så fin hon är! <3
Ägare: Alexina Hortlund

Godnatt people!!

Nu ska jag sova, skulle typ till stallet i morrn, får hoppas på najs väder! Just nu öser det ner...
Well, ni får ha det så himla trevligt det som är kvar av denna lördagskväll!
  
  

Fixat bloggen lite...

Har nu suttit i ca 2 timmar med designen = NÖJD! Jag är faktiskt stolt över att jag lyckades fixa headern, jippie!!
Det va faktiskt inte så svårt som jag trodde, man bara tog bort hela stilmallen och tog ett standrard tema, bräddade bloggen och satte in den nya headern, fixade rubrikerna lite o.s.v...
  
Hade även tänkt börja med en ny grej på bloggen varje vecka ''Finn 5 fel'' alltså varje vecka lägger jag upp två bilder den ena som är orginalet och den andra som det är bort lite saker på ;)
  
Idag var jag ju med Maja, vi satt mest vi datan eftersom vädret suger..vi lyssnade på musik sjöng och fotade ego-pix, kul kul!
  
Bloggar kanske ett ill inlägg idag, annars säger jag godnatt!
 
 
 
Redigerade en bild på hur jag skulle se ut i mörkt hår, hiss eller diss? ;)
  

 
 
 

Återställer bloggen

Jag återställer bloggens tema till hur den såg ut innan jag började fixa med den, då kanske det med headern löser sig...

Jag och Maja e för härliga!

Puss! <3

Godnatt

I morrn ska jag troligtvis fixa header, kanske vara med Maja och gör ingenting resten av dan, jaaaoooo! Sett på x-factor och nu ska jag sova, hejs!
  
Bild från i sommras <3

2 November 2012

Idag ska jag fortsätta med mitt skribord och byrån. Har inte så mycket annat för mig, rätt chill fredag :)
Blev ett kort inlägg men ajja, ses!
    
 
Ingen bild på denna data.

Mina favorit bloggar

Kollar varje dag:
www.ztreliin.se 
www.johannagrant.se
www.pownieskvaller.blogg.se
www.ponnysanning.se
www.megapixlar.blogg.se 
www.beckasponny.blogg.se
  
Kollar ibland:
www.nellieberntsson.se
www.carolinedahlen.blogg.se
  
(tror ej att länkarna funkar men annars kan ni ju bara klistra in i sökfältet ;)..)

Lista

Bild 1: Ett självporträtt + 10 fakta
Bild 2: Min kamera
Bild 3: Nyaste bilden på mig själv
Bild 4: En bild på mig och en vän
Bild 5: En gammal bild
Bild 6: Tema grön
Bild 7: En bild som jag aldrig har lagt upp
Bild 8: En favoritbild
Bild 9: Dagens outfit
Bild 10: Något som gör mig glad
Bild 11: Något tokigt
Bild 12: Ett intresse
Bild 13: Favoritpryl
Bild 14: En vinterbild
Bild 15: En misslyckad bild
Bild 16: Självporträtt i svartvitt
Bild 17: En bild från en resa 
Bild 18: Något jag vill ha
Bild 19: Din profilbild på fb med flest likes
Bild 20: En bild påmig från förra året och en från i år
Bild 21: En bild från när jag var liten
Bild 22: Ett beroende
Bild 23: En bild från i somras
Bild 24: En webbsida jag ofta är inne på
Bild 25: Min morgonfrisyr
Bild 26: En bild som alltid får mig att skratta
Bild 27: En familjemedlem
Bild 28: Vädret idag
Bild 29: En bild på din favoritbloggare
Bild 30: Valfri bild
  

Kommer inte att göra detta VARJE dag, men  nån i veckan typ ;)

Utan header

Japp, bloggen får vara utan header tills jag fixat detta. Vet att den blir astråkig då men om ingen vet hur man gör för att få headern i mitten så vet ag inte, kanske tar bort hela stilmallen och börjar och från grunden HELT. Vet inte hur jag gör. Headern var i mitten från början så jaa...

Vart barnvakt till min lillebror i kväll eftersom att mina föräldrar var på konsert, jao. I morgon har jag faktiskt ingenting för mig, kanske går ut och fotar, ska också fixa lite i mitt rum med skrivbordet och byrån. Sen ska jag också ta bort lite saker från rummet för just nu ser det ut som jagvetintevad här inne. Jag vill komma in i mitt och tänka ''wow vilket fint rum jag har!!'' Hhaha, nej men typ så :) 
  
Jag kollade på en blogg som ägs av en tjej som bor i samma by som jag, hon var på lite olika platser och fotade så jag ska nog ta med mig kameran och fota lite grafitti i en liten tunnel en bit bort från mitt hus, blir nog bra tror jag :)
  
Har skaffat videofyme för er som tycker det är intressant, kommer typ inte lägga upp nått där men vi får se ;)
 
Nu får bloggisen sova, förresten kan man typ inte gå in i vårat kök för att det luktar så himla strakt av färg där. Dom var ju och målade taket tidigare idag. Kommer säkert inte få nån frukost häller för dom kommer klockan 8.00 i morgon igen och målar ett lager till, så att det kommer lukta ÄNNU värre där inne....uääk...
  
Godnatt!
  
 
 
Fin bild från helgen <3
  
 
  
 

Kan nån förklara för mig om det är 3 eller 4??

Källa: Facebook

Min lillebror gästbloggar!

 

HAHAHAHA


Nån som vet?

Nån som vet hur man får headern i mitten på bloggen? Är typ desperat efter hjälp, JAG FÅR INTE TILL DET!! Blir så sjukt trött på att det aldrig blir bra....
  
 

Before i die

  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
  
  
  
  
källa: beforeidie.tumblr.com  
 

Nu ska här målas!

Snart kommer målarna och då ska taket i köket målas. Mitt skrivbord ska tas bort och ersättas med en vit byrå. Det kommer blir sjukt bra tror jag! Sen ska Alexina skicka lite bilder från veckan till mig eftersom att dom är på hennes minneskort. 
 
Jag ska verkligen försöka blogga mer, alltså längre inlägg, jag ska också fixa en ny header och så nu :)
 
Vet inte vem som äger hästen men jag vet att hästen heter Lennart ;)

RSS 2.0